onsdag 14 februari 2007

Ledig/Frisören.

Hemma med Minstingen 2. Skickar iväg grabbarna till skolan efter ett visst strul. Blev tydligen oeniga om hur Mellangrabben hade spelat ett spel på tv-spelet. Så dem gick iväg i olika omgångar. Minstingen som älskar att åka buss fick sin vilja igenom. Vi tog oss en sväng ner till stan och hem igen med bussen. Borsta bort värsta snön som fallit på garageuppfarten! Åt lite rester som fanns i kylskåpet. Kl tre var det beställt klipptid till alla 3 grabbarna. Det låg på min lott att få dit dem och få dem klippta. Det gick över förväntan, även om Största grabben 9,direkt sa till frisörskan att han minnsan inte ville sitta och vänta så länge. Snabba klipp var det alltså tänkt! -jasså ska jag lägga i turbon ? Alla fick färger i håret och verkade nöjda när godisklubban blev utdelad . Man pustar ut !!!
Fick dem knappt att göra läxan halvtaffligt innan dagens stora "event" skulle börja "TV-spel & Dataspel", parallelt! Okej !! Velour-pappa som man är, tillåts det fram till maten!
Spagetti och köttfärssås serveras trots att Ketchupen nästan är helt slut. Det är med hjärtat i halsgropen som man vågar göra det. Med risk för att bli "LYNCHAD". Det gick bra. Man andas ut. Det räckte precis.

Inga kommentarer: