torsdag 9 april 2009

Ledig!

Idag ledig ! Skjutsa största grabben till Arboga där Hustruns föräldrar mötte upp för att ha största grabben till Påskafton. Jobbar hela helgen utom måndagen tack & lov. Skulle cykla i morse men blev liggande i sängen! Konstigt nog :-)
Så nu är det bara dem minsta grabbarna kvar hemma, men dem verkar kunna slåss en del dem också.

onsdag 8 april 2009

Cykla !

Tog racern i morse trots 1 grader. Chansade på att det inte skulle krypa ner åt minushållet. & riktigt skönt var det att susa fram över asfalten & känna nästan som om man hade vingar när jag svepte fram över landskapet. tillslut visade Cykeldatorn nästan 3 mil.
På vägen hem så tog jag en kortare sväng dels på grund av regnet som strila ner men också med tanke på familjen som väntade med maten. 2 mil ! Så taotal 5 mil idag får ju anses som en god tränings dag !

tisdag 7 april 2009

Frisören !

De två största grabbarna ska klippa sig idag & jag måste få med mig minstingen !! Jag vet att han kommer att protestera & skrika i högan sky!! Vet inte hur jag ska klara av det ?
Hur motivera & muta honom på ett bra sätt, utan att dem stora grabbarna blir avudsjuka ?
Det blir en utmaning. Dessutom böra jag hinna med att fixa allergimedeciner till stösta grabben på apoteket. Åhh my god ! :-/

VAB !

Minsta grabben koka åter igen på förnatten, men känndes bättre på sennatten. Dock sov jag fruktansvärt oroligt & dåligt med honom brevid mig på efternatten. Tanken var att jag skulle upp tidigt på morgonen för att cykla en sväng på Racern innan hustrun begavs sig av till jobbet. Men -1 grader på termometern & min dåliga sömn fick mig att avstå cykelturen. VAB idag & jag hoppas jag kan ta mig en cykeltur i kväll ? Men det värsta är att jag känner mig tung i huvudet. Bara jag inte blir sjuk :-/
Att bli sjuk just nu passar mig illa då jag måste börja spetsa träningen till Vätternrundan.

måndag 6 april 2009

Sjukling!

Minstingen formligen koka i natt mellan frun & mig. Måste haft uppåt 40 grader feber. Nu på morgonen hade han bara 38.1 grader. Största grbben sover hos kompisen & frun åkte 8 tåget till Sthlm för att hjälpa sin kompis att tapetsera. Jag stannar hemma med grabbarna och ska försöka ordna med allergi medeciner till största grabben som känner av pollen. Mellan grabben har jag förbjudit att ta hem kompisar för en sjukling. Jag får nog stanna hemma & VABba i morgon då minstingen är sjuk! Vilken otur ;-)

söndag 5 april 2009

Cykling !

Upp i ottan för en sväng på cykeln på självaste palmsöndagen! Kl 07.05 kom jag iväg med racercykeln efter en stunds övervägande om inte sängen var skönare än regnet som precis började sippra ner från himmlen. Dock va jag ju redan på klädd och färdig så jag tänkte att jag kan ju ta en kortare sväng än planerat. Men väl iväg på cyklen lättar regnet och det känns genast trevligare om än lite blött fortfarande. Till slut blev det ändå 38 km/ 1 tm & 43 min.
Klar det va väl värt besväret. Funderade på vilket väder Jesus haft den söndagen han klev in i Jerusalem med palmblad beströdda på hans väg och folk viftande med palmblad kantande hans väg? Inte var det 3 grader & blött vill jag lova. Kanske hade jag det värre än Jesus trots allt ?

lördag 4 april 2009

Cykelträning

Det va meningen att jag skulle ta vårens första cykeltur med racercykeln i morse. Det var -1 grader kvart över 6. Gick & la mig igen. upp med övriga familjen för att äta frukost & sen städa.
Efter lunchen kom jag då äntligen ut på min cykeltur. Nu i varmt solsken. Det blev 1 tim cyklande för sen hade jag lovat familjen att vi skulle gå till glasskiosken. Men jag är rätt nöjd med nästan 29 km. En skön härlig cykelvända.

fredag 3 april 2009

Utebliven träning!


Ingen träning idag då jag fick skjuts till jobbet av frun. Dock promenerade jag i alla fall 6 km hem igen så det blev ju några steg till på stegräknaren !:-)


Ska försöka komma ut med racercykeln på en premiärtur efter vinterns dvala. Sen blir det städning för hela slanten innan glasskiosken får besökas !


Jobbet!

Att sitta still på jobbet & ha "klinidag" är inte riktigt min stil. Och knappast heller att gruppa för att sen redovisa samma saker som dem andra grupperna redan kommit fram till. Medarbetarskap, blev mera som etik & moral som vi redan för tio år sen kom fram till, men ingen kommer ihåg. Nåväl cheferna blev säkert nöjda.

torsdag 2 april 2009

Hur göra ?/ En svensk klassiker

Gjorde min första klassiker förra året med sista grenen Vasaloppet öppna spår 2009. Nu är det tanken att jag ska cykla Vätternrundan & springa Lidingöloppet 2009. Vill ju också köra Vasaloppet 2010. Men Lasse som gjorde klassikern med mig har för avsikt att göra den igen då hans dotter vill simma Vansbrosimmer & frun vill springa Lidingöloppet. & själv kommer han att cykla Vättern. Som upplagt för en Svensk Klassiker för andra gången.

Men själv vet jag inte hur jag ska göra.? Ska jag simma kräver det ju att jag lägger ner en hel del träning, för jag är sån att jag förbereder mig minutsiöst och ställer inte upp oförbredd.

Vill egentligen, men måste ta hänsyn till övriga familjen pga all träningstid som jag tar i anspråk.
harry

Jobbet!

Sitter som sal-pass på en operation som förväntas ta låång tid !
Inte så kul att inte få vara med & instrumentera och lägga sig i operationen. Dessutom förväntas man kunna fixa "Datorn" och allt som ska registreras in på den. Något som jag verkligen inte kan och orkar lära mig. Men, men bara man kan producera så är det bra! Sen om det verkligen är rätt man på rätt plats är frågan som man inte tar hänsyn till.
Men det ska väl gå ändå ??