fredag 16 januari 2009

Vasaloppet !

Nu äntligen -13 grader ! Borde ligga ute på spåret & nöta vasaloppet i teknik. Paradoxalt nog är min fru upp till Säfsen ch åker skidor, visserligen utför men på snö medan jag är hemma och tar hand om grabbarna :-). Får väl försöka nyttja tillfälle att träna styrka inför Vasaloppet istället med "stakträning" hemma med gummiband. Alltid ger det väl något.
Det är nu inte länge kvar till mitt Vasalopp -Öppna spåret Söndag. Måste tänka & träna hjärnan att mentalt klara av det. Ett otäckt omen är att jag normalt brukar vara helt hispig & superstressad inför liknande lopp. Men alltså inte ännu & det är bara 38 dagar kvar !! Undrar om kroppen & hjärnan har insett att det är kört för mig & jag därför inte blir nervös? Hoppas det kommer för då vet jag att jag klarar av Loppet på ett bra sett. Kommer inte nervositeten & hispigheten, ja då är det kört för mig & då får jag bara försöka att ta mig igenom dem nio milen.

onsdag 14 januari 2009

Feber & VAB

Största grabben har feber så jag stannar hemma & VAB. Har blivit tillsagd att städa & röja idag medan grabben vilar sig !
Visst ska jag försöka men tiden flyr ju så gruvligt snabbt :-/.
Glad om jag ens hinner fika . ha ha ha